ro fr en

NON +(4)0 742 106 754
STOP office@citycar.ro


Termeni si conditii


Serviciile City Car de inchiriere masini, inchiriere pe termen lung, transfer aeroport si chauffeur drive, precum si toate celelalte produse si servicii conexe din portofoliu City Car fac obiectul prevederilor din capitolul Termeni si Conditii, astfel cum pot fi acestea modificate din cand in cand in mod unilateral de catre City Car pentru a reda strategia de afaceri a companiei.

City Car si-a dezvoltat Termenii si Conditiile de afaceri tinand cont atat de standardele specfice din domeniul rent a car cat si de necesitatile in continuua schimbare a clientilor nostri.

Va puteti convinge de conditiile avantajoase de inchiriere masini oferite de City Car prin consultarea acestei sectiuni a paginii noastre de internet.

Pentru ca dam o foarte mare importanta transparentei si sinceritatii totale in relatia cu clientii nostri, dorim sa va atentionam inca de la inceput asupra caracterului informal a prevederilor din prezenta sectiune, invitandu-va totodata sa consultati si contractul de inchiriere propus de City Car, contract ce poate de asemena suferii unele modificari pana la momentul semnarii lui atat de catre reprezentantii legali ai City Car cat si de catre dumneavoastra.

 

Termeni si Conditii privind predarea, preluarea si utilizarea autovehiculelor puse la dispozitie de City Car.

Pentru a putea beneficia de inchirierea unei masini si a celorlalte servicii City Car, clientii nostri trebuie sa indeplineasca un numar minim de conditii, respectiv sa fi implinit varsta de 21 de ani la momentul incheierii contractului de inchiriere si detinerea unui permis de conducere valabil emis cu cel putin 12 luni anterior incheierii contractului de inchiriere. La momentul incheierii contractului de inchiriere, clientii nostri trebuie sa prezinte un act de identitate valabil (carte de identitate in cazul cetatenilor romani, respectiv pasaport in cazul cetatenilor straini).

In timpul utilizarii masinilor inchiriate de City Car, clientii trebuie sa tina cont de legile si normele sociale aplicabile in locul unde utilizeaza masina, astfel ca orice sanctiune, incluzand fara a se limita la amenzi contraventionale, aplicata ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie sau altor norme reglementate va fi suportata exclusiv de catre client.

Predarea si preluarea autovehiculelor inchiriate se face la oricare din sediile City Car atat in timpul programului de lucru cat si in afara acestuia, situatie in care se va percepe o taxa suplimentara astfel cum este precizat in conditiile de plata.

Predarea masinii de catre clienti se poate realiza si la sediul City Car din cadrul Aeroportului Timisoara sau intr-o alta agentie din reteaua agreata, beneficiu pus la dispozitie in schimbul unei taxe suplimentare ce variaza in functie de distanta dintre punctul de predare si sediul City Car. Cuantumul taxelor suplimentare percepute pentru predarea masinii la o alta agentie, le puteti gasi in cadrul conditiilor de plata.

La momentul preluarii masinii aceasta va fi pregatita de drum, rezervorul de combustibil fiind plin, astfel incat sa va puteti folosi de masina aleasa din prima clipa. La predarea masinii catre City Car, trebuie sa va asigurati ca rezervorul de combustibil contine aceeasi cantitate de combustibil avuta la preluare, in caz contrar urmand sa achitati diferenta negativa la un pret de 1,5 Euro/litru.

Totodata, la predarea masinii inchiriate va trebui sa predati si cheile si documentele autovehiculului, astfel cum v-au fost acestea inmanate la momentul preluarii. In cazul pierderii ori furtului cheilor sau documentelor masinii, clientul urmeaza sa suporte costurile generate de aceste incidente.

Perioada minima pentru serviciul rent a car si serviciile conexe este de 24 de ore.

 

Termeni si Conditii privind plata tarifelor si a unor taxe suplimentare.

Plata tarifelor pentru serviciile City Car se face in avans la momentul semnarii contractului de inchiriere, cu exceptia serviciului de inchiriere pe termen lung, in cadrul caruia tariful se achita prin plati lunare la data de intai a fiecarei luni pentru luna in curs.

Tarifele exprimate in Euro se vor factura si achita in echivalent RON la cursul de schimb Euro/RON al Bancii Nationale Romane + 1%, valabil la data efectuarii platii.

Preturile mentionate pe pagina de internet includ Taxa pe Valoare Adaugata.

Modalitatile de plata tin cont de preferintele si posibilitatile dumneavostra in efectuarea diverselor plati. Astfel, acceptam plata prin orice card de credit emis de o institutie recunoscuta la nivel international, fiind acceptate printre altele, cardurile de credit Eurocard/Mastercard, Visa, American Express, etc. Orice garantie prevazuta in Termenii si Conditiile City Car putand fi retinuta si prin blocarea sumei corespunzatoare pe cardul de credit, cu conditia ca aceasta operatiune sa fie permisa de caracteristicile cardului dumneavostra de credit si de politicile institutiei emitente la momentul constituirii garantiei.

Plata tarifelor prin transfer bancar este de asemenea acceptata, aceasta trebuind insa sa aiba loc anterior preluarii masinii si inceperii perioadei de inchiriere.

Puteti alege si plata cash a tarifelor direct la sediile City Car, la momentul semnarii contractului de inchiriere si preluarii masinii.

Se poate intampla ca perioada preconizata de dumneavoastra initial pentru utilizarea masinii inchiriate sa se dovedeasca a fi prea lunga, in acest caz City Car accepta predarea autovehiculului inainte de termenul initial de predare, urmand sa emita un voucher pentru suma platita in plus, voucher pe care il veti putea folosi in reteaua Agentiilor CityCar. Daca la urmatoarea inchiriere a unei masini in conditiile descrise mai sus, nu veti cheltui intreaga valoare a voucher-ului emis de City Car, vi se va elibera un nou voucher pentru suma ramasa neutilizata.

 

Alte tarife si taxe suplimentare

In cazul predarii ori preluarii masinii inchiriate intr-un alt loc decat sediul principal al City Car din Timisoara, spre exemplu din cadrul sediului deschis la Aeroportul « Traian Vuia » Timisoara, precum si in cazul predarii ori preluarii in afara programului normal de lucru al City Car, ne rezervam dreptul de a incasa o taxa suplimentara in cuantum de 15 Euro.

In situatia predarii autovehiculului intr-o alta agentie decat sediile City Car, se va percepe o taxa suplimentara ce poate varia in functie distanta dintre punctul de predare si sediul principal al City Car din Timisoara. Cuantumurile taxei suplimentare pentru predarea intr-o alta agentie din reteaua agreata, sunt prezentate in tabelul de mai jos.

 

Distanta (km)Taxa suplimentara
Pana in 100 de Km 35 Euro
Intre 100 si 200 de Km 60 Euro
Intre 200 si 300 de Km 70 Euro
Intre 300 si 400 de Km 90 Euro
Intre 400 si 500 de Km 110 Euro
Intre 500 si 600 de Km 150 Euro
Peste 600 de Km doar cu acordul in prealabil al societatii CITY CAR

 

Predarea masinii in agentii aflate pe teritoriul Romaniei insa la o distanta mai mare de 600 Km de sediul City Car din Timisoara, precum si predarea la agentii aflate in afara Romaniei nu este permisa.

 

Tarifele pentru serviciile conexe rent a car si pentru produsele City Car, sunt dupa cum urmeaza:

 • Scaunul de masina pentru copii, se inchiriaza la un tarif de 5 Euro/zi.
 • Lanturile de anvelope pentru zapada, se inchiriaza la un tarif de 5 Euro/zi.
 • Sistemul de navigare GPS, se inchiriaza la un tarif de 5 Euro/zi.
 • Aparatele detectoare de radar, se inchiriaza la un tarif de 5 Euro/zi.

 

Pentru serviciul chauffeur drive, tariful este de 35 Euro/zi la un program maxim de 8 ore/zi. Pentru orele suplimentare (peste programul de 8 ore/zi), in limitele aceptate de legislatia aplicabila in domeniu, tariful este de 8 Euro/ora suplimentara.

In situatia inchirierii acestui serviciu pentru mai multe zile, clientul va suporta costurile de cazare si masa ale soferului City Car in limitele prevazute in contractul de inchiriere.

Pentru un sofer aditional, nu se vor percepe taxe suplimentare. Datele de identificare ale soferului aditional vor fi trecute in contractul de inchiriere, acesta urmand sa aiba aceleasi obligatii prevazute in sarcina soferului principal.

Inchirierea autovehiculelor pentru calatorii in afara Romaniei, face obiectul unor tarife speciale, sens in care va rugam sa ne contactati pentru detalii legate de tarifele si conditiile de inchiriere a masinilor pentru deplasari in strainatate.

City Car ofera tarife si conditii alternative clientilor sai, in cazul contractarii unui volum mare de servicii si produse City Car. Va rugam sa ne contactati pentru a beneficia de o oferta corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra.

 

Termeni si Conditii privind asigurarea autovehiculelor

Autovehiculele puse la dispozitie de City Car beneficiaza de polite de asigurare pentru furt si accidente. Astfel, in cazul unor daune provocate de incidente sau accidente rutiere, politele de asigurare incheiate de compania noastra vor acoperii costurile de remediere a daunelor sau costurile de inlocuire a autovehiculului.

Utilizarea autovehiculului de catre clientii nostri, da nastere unor obligatii minime in sarcina acestora in cazul producerii unui incident sau accident ori in cazurile de furt.

Astfel, in situatia avarierii autovehiculului de catre client atunci cand acesta conduce masina sub influenta bauturilor alcoolice sau a unor substante stupefiante, daunele provocate autovehiculului vor fi suportate integral de catre client.

In cazul avarierii autovehiculului sau in caz de furt al acestuia, clientul are obligatia de a se prezenta la cea mai apropiata sectie de politie in vederea raportarii evenimentului si de a obtine de la aceasta procesul-verbal de constatare a avariilor/furtului. In cazul incalcarii acestor obligatii, clientul va suporta integral avariile masinii ori daunele provocate City Car ca urmare a furtului autovehiculului.

La momentul inchirierii unui autovehicul, clientul va consemna in favoarea City Car o garantie asiguratorie pentru eventualele daune cauzate in urma folosintei autovehiculului cu nerespectarea termenilor agreati de catre parti.

 

Cuantumul garantiei platita cu titlu de fransiza de catre client, variaza in functie de clasa masinii inchiriate si de varsta soferului.

 • pentru autovehiculele de Clasa A (MCMR) se va achita o fransiza in cuantum de 300 Euro ;
 • pentru autovehiculele din Clasa B (ECMR) si C (IVMR) se va achita o fransiza in cuantum de 300 de Euro
 • pentru autovehiculele din Clasa D (ECMR) se va achita o fransiza in cuantum de 400 Euro ;
 • pentru autovehiculele din Clasa E (CDMR) se va achita o fransiza in cuantum de 500 Euro
 • pentru autovehiculele din Clasa F (IDMR) se va achita o fransiza in cuantum de 700 Euro
 • pentru autovehiculele din Clasa V (IVMR) se va achita o fransiza in cuantum de 1240 Euro
 • pentru autovehiculele din Clasa G (SVMR) si Clasa H (SFMR - SFAR) se va achita o fransiza in cuantum de 1240 Euro.

 

In cazul soferilor cu varsta sub 25 de ani, fransizele mentionate la paragraful precedent se suplimenteaza cu 100 Euro.

Plata fransizei se face la momentul preluarii masinii de catre client, putand fi achitata cash sau prin blocarea sumei pe cardul de credit.

 

Asigurarea de responsabilitate zero

Clientii nostri pot alege incheierea unei asigurari de « responsabilitate zero » , situatie in care nu mai este necesara incasarea garantiei in caz de accident.

Asigurarea de « responsabilitate zero » nu inlatura respectarea obligatiilor mentionate mai sus in sarcina clientilor nostri.

 

Ratele de asigurare pentru « responsabilitate zero » variaza in functie de clasa autovehiculului si varsta soferului.

 • pentru autovehiculele de Clasa A (MCMR) se va achita o rata de asigurare in cuantum de 15 Euro/zi ;
 • pentru autovehiculele din Clasa B (ECMR) si C (IVMR) se va achita o rata de asigurare in cuantum de 20 Euro/zi ;
 • pentru autovehiculele din Clasa D (ECMR) se va achita o rata de asigurare in cuantum de 25 Euro/zi ;
 • pentru autovehiculele din Clasa E (CDMR) se va achita o rata de asigurare in cuantum de 30 Euro/zi ;
 • pentru autovehiculele din Clasa F (IDMR) si V ( IVMR) se va achita o rata de asigurare in cuantum de 35 Euro/zi ;
 • pentru autovehiculele din Clasa G (SVMR) si Clasa H (SFMR- SFAR) se va achita o rata de asigurare in cuantum de 45 Euro/zi.

 

In cazul soferilor cu varsta sub 25 de ani, ratele de asigurare mentionate la paragraful precedent se dubleaza.

City Car nu isi asuma raspunderea pentru prejudiciile suferite de catre clienti ca urmare a furtului unor obiecte lasate in autovehicul in perioada inchirierii, precum nici pentru alte prejudicii care nu sunt provocate prin culpa directa si exclusiva a City Car.

Costurile asigurarii de raspundere civila auto pentru deplasarile in afara Romaniei, vor fi suportate de catre client.

Termenii si conditiile de asigurare prezentate mai sus, sunt cu titlu informativ si nu exclud aplicarea altor drepturi si obligatii pentru parti. Termenii si conditiile din contactul de asigurare incheiat de catre City Car cu firma de asigurare se vor aplica in integrum relatiei contractuale dintre City Car si clientii sai, acestora aplicandu-li-se obligatiile si limitarile prevazute in contractul de asigurare.

 

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre City Car pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. City Car se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si City Car.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

City Car se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa City Car, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

City Car certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 • a. dreptul de a cere companiei City Car sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • b. dreptul de a cere companiei City Car sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • c. dreptul de a cere companiei City Car sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 • d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

 

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: City Car si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele City Car sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.citycar.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.citycar.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.citycar.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.citycar.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea City Car si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul City Car a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site

City Car garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei City Car fara acordul scris prealabil al acesteia.

Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

City Car accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Politica Cookie

Acest site utilizeaza cookies

 

COOKIES necesare sunt fisiere text, care sunt folosite de site-uri pentru eficientizarea utilizarii si imbunatatirea serviciilor oferite. Aceste fisiere le gasiti pe browser-ul dumneavoastra, pe hard disk-ul dispozitivului in functie de site-urile pe care le vizitati si fac interactiunea cu acestea mai sigura si mai rapida, deoarece isi pot aminti preferintele dumneavoastra.

Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va distinge de ceilalti utilizatori si acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta mai buna atunci cand navigati pe site. Datele stocate prin fisierele cookies pe site-ul nostru, nu arata detalii personale cu ajutorul carora sa se poata stabili o identitate individuala.

Folosim cookies pentru analizarea traficului pe website si pentru personalizarea continutului.

Site-ul nu poate functiona la parametri normali fara utilizarea cookies, fara acestea accesul la zonele securizate ale site-ului sau navigarea in pagina ar fi ingreunata.

Prin folosirea cookies de statistici, putem analiza informatii despre modul in care folositi site-ul nostru si vom sti ce imbunatatiri putem face.

Conform legii, putem stoca cookies pe dispozitivul dvs, doar in cazul in care ele sunt necesare pentru navigarea pe site. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. Daca nu esti de acord cu folosirea cookies necesare functionarii normale a site-ului, va trebui sa abandonezi navigarea pe site-ul nostru. Pentru diferite alte tipuri de cookies, este necesar acordul dumneavoastra.

Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie, fie prin intermediul setarilor browser-ului dvs., web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookies din sectiunile urmatoare. In orice situatie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web, daca dezactivati fisierele de tip cookie.

Acordul dumneavoastra pentru folosirea cookies, este valabil pentru domeniul : http://www.citycar.ro

 

COOKIES pentru Marketing, sunt folosite pentru a stoca vizitele si cautarile unui utilizator pe web si a-i afisa anunturi relevante si antrenante in functie de cautarile recente. Acest tip de cookies sunt utilizate de agentiile de publicitate.

COOKIES Preferinte, permit site-ului sa aminteasca informatii precum limba dvs. preferata sau zona in care va aflati.

COOKIES Statistice, ne ajuta sa intelegem cum interactioneaza utilizatorii cu site-ul nostru, prin colectarea informatiilor in mod anonim.

Website-ul nostru poate include functii de comunicare sociala ,cum ar fi link-uri catre Facebook,Twitter, Instagram, Linkedin sau Youtube. Aceste functii pot stoca informatii si pot activa un fisier tip cookie pentru o functionare corecta.

Website-ul nostru poate utiliza link-uri catre alte site-uri pe care nu le controlam, prin urmare va solicitam sa cititi cu atentie politicile lor in privinta datelor personale si a politicii de confidentialitate.

 

Google Analytics

Website-ul nostru utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website sa analizeze modul in care utilizati respectivul Website. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dvs. a website-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate in UE, SEE si/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dvs. a website-ului, elaborand rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului si furnizand alte servicii referitoare la activitatea website-ului si la utilizarea internetului.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea si stocarea datelor dvs., sau daca doriti modificarea sau stergerea acestora, va rugam sa ne contactati la adresa office@citycar.ro

 

 

Putem actualiza Politica Cookie si va vom informa despre modificari prin postarea noii variante pe site-ul nostru la sectiunea “Politica Cookie”

 

Va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune, pentru a fi la curent cu orice modificare.

 

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Pentru a accesa, corecta, sterge si limita prelucrarea datelor personale (GDPR), va rugam sa ne contactati la adresa de email office@citycar.ro

Puteti solicita ca datele dvs. cu caracter personal sa poata sau nu fi utilizate sau transmise catre un alt procesor (GDPR) la adresa de email office@citycar.ro

In cazul in care considerati ca datele dvs. personale nu au fost protejate conform legii, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere (GDPR).

De ce City Car?

 • Predare / returnare 7/7 24/24
 • Cel mai mic pret
 • Taxe incluse
 • Asistenta tehnica 7/7 24/24
 • Suport clienti 7/7 24/24
 • Asigurare RCA
 • Asigurare CASCO
 • Asigurari pasageri si bagaje
 • Taxe de drum


Anunturi gratuite, mica publicitate Anunturi gratuite, mica publicitate Anunturi gratuite, mica publicitate


3D-Secure payment services provided by RomCard.

Rent a car - Inchirieri auto - Masini de inchiriat - Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca