ro fr en

NON +(4)0 742 106 754
STOP office@citycar.ro


Inchiriere pe termen lung


Necesitatea inchirierii unei masini poate dura de la cateva zile, pana la cateva luni, iar in unele situatii chiar mai mult. Intelegem necesitatile dumneavoastra extrem de diverse, motiv pentru care am conceput un serviciu specializat de inchiriere pe termen lung, ce raspunde acelora dintre dumneavoastra care doresc sa beneficieze de inchirierea unei masini pentru o perioada de timp mai indelungata.

Inchirierea pe termen lung a unei masini, presupune avantaje atat din perspectiva tarifelor mai reduse ce urmeaza sa le platiti, cat si din perspectiva asistentei complete pe care o oferim clientilor nostri, in intretinerea masinii alese.

Cat priveste asistenta tehnica oferita, indiferent daca aceasta este necesara ca urmare a unui accident rutier ori unor defectiuni la autovehicul, compania noastra ofera serviciul de interventie la orice ora din zi sau din noapte. Efectuarea reparatiilor in caz de accidente sau defectiuni aparute la autovehicule aflate in garantia producatorului vor fi gestionate de catre City Car, in responsabilitatea noastra intrand inclusiv deplasarea masinii pana la si de la service-ul autorizat. Pe perioada unor astfel de interventii, City Car va pune la dispozitie serviciul inlocuire autovehicul pentru a evita orice inconvenient suplimentar. Reviziile tehnice trimestriale ori interventiile datorate schimbarilor de anvelope sau alte imbunatatiri similare, vor fi gestionate de asemenea de catre City Car.

Incheierea si administrarea politelor de asigurare, precum si plata taxelor auto, vor fi gestionate de catre City Car.

Dumneavoastra nu va ramane decat sa va bucurati de serviciul de inchiriere pe termen lung si de modalitatea de plata extrem de flexibila si convenabila a acestui serviciu. Astfel, pe langa plata unui tarif redus, comparativ cu cel platit pentru serviciul rent a car (specific inchirierilor de masini pentru perioade scurte de timp), plata in cazul inchirierii de masini pe termen lung se realizeaza lunar pentru luna in curs, clientii putand alege sa efectueze plata cash sau prin card de credit.

In plus fata de cele deja amintite, puteti contracta suplimentar si un dispozitiv de navigare (GPS), cu ajutorul caruia veti ajunge intodeauna si in timp util la destinatie.

Tarifele si conditiile serviciului inchiriere pe termen lung pot fi consultate in sectiunea dedicata modelelor de masini, sectiune ce cuprinde atat tarifele pentru serviciul rent a car, cat si pentru inchirierea pe termen lung. Rezervari pentru acest serviciu puteti face chiar acum, vizitand pagina rezervari online.

De ce City Car?

  • Predare / returnare 7/7 24/24
  • Cel mai mic pret
  • Taxe incluse
  • Asistenta tehnica 7/7 24/24
  • Suport clienti 7/7 24/24
  • Asigurare RCA
  • Asigurare CASCO
  • Asigurari pasageri si bagaje
  • Taxe de drum


Anunturi gratuite, mica publicitate Anunturi gratuite, mica publicitate Anunturi gratuite, mica publicitate


3D-Secure payment services provided by RomCard.

Rent a car - Inchirieri auto - Masini de inchiriat - Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca